Wie zijn wij

MooiThuys is een webshop, opgericht door Alie Pater. MooiThuys verkoop woonaccessiores in diverse woonstijlen 
Waterkruik, oude kruik, landelijke stijl

Even voorstellen

Ik ben Alie Pater, ik ben getrouwd en wij hebben samen 2 zoons en een dochter.

Passie het voor interieur, restylen en hergebruiken van producten begon al in mijn jonge jeugd jaren. Zo was ik altijd aan het veranderen in mijn eigen slaapkamer en dat ging ik geleidelijk aan ook doen bij andere familieleden. Naast mijn interesse in het interieur, ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg. 

In 2016 bracht ik mijn passie voor interieur tot leven en ben ik begonnen met mijn facebook pagina Mooithuys. Zo verkocht ik mijn spullen vanuit huis, mijn woonkamer was mijn ‘winkel’.

Ik groeide met mijn ‘bedrijfje’ en het verkopen vanuit huis werd daarom niet meer te doen.

Tijd voor een andere manier van verkopen, daarom ben ik begonnen met mijn eigen website. Ik verkoop woonaccessoires vooral in de nieuwe landelijke stijl, modern, industrieel en soms ook producten met een 2e leven. 

Trends veranderen voortdurend in het interieur, ik vindt dit leuk om bij te houden en ben daarom voortdurend op pad om de nieuwste trends  te bekijken en in te kopen.

Naast de webshop  stijl ik ook  met woonaccessoires op locatie. Ik  kom langs of vraag foto’s, bekijk wat iemand al in huis heeft, en combineer dit met nieuwe accessoires uit mijn webshop.  Zo maak ik het huis weer sfeervol en gezellig.

Tot zover even iets over mijzelf en mijn webshop. Ik wens u veel plezier op mijn website en als ik u kan helpen hoor ik het graag.